Verhuur

Afbeelding verhuurWist u dat u circus Barani ook kunt inhuren voor persoonlijke voorstellingen, inhuren van dieren of materiaal.

 

Bent u hierin geïnteresseerd neem dan even contact op met mw. L. Zinnecker (06-16324029).

 

Wint u liever informatie in per e-mail dan kunt u een mailtje sturen naar info@barani.nl.

Wij brengen u dan in contact met de familie Zinnecker.
 

Barani bij Weekblad Spijkenisse

In het weekblad Spijkenisse werd een leuk artikel over circus Barani geplaatst. Inclusief een leuke impressie op video. U kunt het artikel hier bekijken.

Bron: Weekblad Spijkenisse / YouTube

Circus Barani bij RPL TV Woerden

In Woerden werd er een hele leuke promo voor ons circus gemaakt door RPL TV Woerden. Deze staat op YouTube en kunt u hieronder bekijken.

Bron: RPL TV Woerden / YouTube

Barani bij RTV Kanaal 30 in Burgum

 

Geschreven door Syta P3062237

BURGUM - Op de Loswal in Burgum heeft familie Circus Barani haar tenten opgesteld. Een circus waar met slechts 5 personen een prachtig programma aan het Hooggeëerd publiek word getoond. Naast jongleren en luchtacrobatiek ook veel dieren in dit circus. Pony’s, geiten, honden, eenden en zelfs een aantal poezen die een prima demonstratie van hun kunnen lieten zien. Natuurlijk ontbrak de clown niet. Bijna 2 uur prima vermaak voor het hooggeëerde publiek.

Niet uitverkocht maar gezellig vol is de tent die op de loswal staat, en met de aankondiging ‘Dames en heren, jongens en meisjes hooggeëerd publiek van harte welkom bij familie circus Barani’ begon de voorstelling.

Vlot achterelkaar werden de acts opgevoerd, het begon met Miss Lea die ruim 2 meter boven de piste haar kunsten vertoonde op een zeer strak gespannen staaldraad. ‘Plagerijtjes’ van een clown kon haar niet weerhouden van een prima optreden.
Met zeer korte pauzes tussen de acts ging het programma verder met zeer diverse optredens.
Dressuur met pony’s maar ook met 3 honden een aantal poezen en eenden waren prima verdeeld over het programma. Ook de acrobatische acts waren uitsteken aanwezig. Jongleren met ringen, knotsen en zelfs brandende fakkels erg mooi om te zien. Hoepelen met 30 hoepels, Lea kon het, ik echt niet ! Zeker vermeldenswaardig was de duiven act, met hoeveel geduld die duiven getraind zijn weet ik niet maar ze deden precies wat gevraagd werd.

Wie welke act nou uitvoerde heb ik niet bijgehouden maar met slecht 4 artiesten en 1 jonge man die samen met de acteurs de voorbereidingen van de acts op zich nam was het verbazing wekkend hoe snel Lea, Norman, Johan en Robert het programma maakten. Speciaal was wel Lea, ze moest volgens mij bij 7 of 8 verschillende acts in de piste staan en elke keer had ze andere kleding aan. Volgens mij was dat al een act op zich, omkleden inclusief ander schoeisel in minder dan 30 seconden.

Bijna anderhalf jaar geleden mocht ik circus Barani namens Kanaal30 ook al eens bezoeken, was het toen al zeer geslaagd deze keer overtroffen ze zichzelf zeker weten, veel nieuwe acts en dieren onderdelen ‘verpakt’ in een show van 1 uur en 45 minuten die het bezoeken zeker waard is.


Jan Kamminga

 

Copyright © 2019. All Rights Reserved.