Verhuur

Afbeelding verhuurWist u dat u circus Barani ook kunt inhuren voor persoonlijke voorstellingen, inhuren van dieren of materiaal.

 

Bent u hierin geïnteresseerd neem dan even contact op met mw. L. Zinnecker (06-16324029).

 

Wint u liever informatie in per e-mail dan kunt u een mailtje sturen naar info@barani.nl.

Wij brengen u dan in contact met de familie Zinnecker.
 

Kaartverkoop en prijzen

Circus Barani kent 2 soorten plaatsen. Loge en 1e rang. Met een logekaart zit u direct aan de pistering, met een kaartje voor de 1e rang zit u iets verder daar vandaan.

Prijzen:

Plaats Volwassenen Kinderen
Loge € 20,00 € 18,00
1e rang € 18,00 € 16,00

Circus Barani hanteert de volgende leeftijdscategorieën:

 

Van 0 tot 2 jaar Gratis
Van 2 tot 12 jaar  Kindertarief
12 jaar en ouder Volwassenentarief

 

Reductiekaart 550Kaarten zijn alleen verkrijbaar aan de kassa bij het circus. De kassa is op speeldagen geopend van 11 -12 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Met een reductiebon die u elders op deze website vindt ontvangt u € 2,00 korting per persoon op de reguliere toegangsprijs.Deze actie en prijzen kunnen niet gecombineerd worden met andere acties.

Klik op de kleine kortingskaart hiernaast of op de knop in het hoofdmenu en print de kaart uit. Knip hem uit en lever hem in bij de kassa van het circus.

Betalen per PIN of Chipknip is helaas NIET mogelijk!

Voor groepen van 50 personen of meer zijn er speciale kortingsmogelijkheden. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met mevrouw L. Zinnecker op nummer 06 - 163.240.29.

LET OP!! Regelmatig organiseren wij in samenwerking met plaatselijke en regionale pers leuke acties waarbij u vrijkaarten kunt winnen voor een voorstelling van ons circus. Het blijkt echter dat gewonnen kaarten voor geld weer te koop worden aangeboden. Wij maken u er op attent dat dit ten allen tijde verboden is. Gewonnen kaarten zijn niet overdraagbaar en de kans is dus groot dat u er veel geld voor betaald maar er (omdat ze geregistreerd zijn) niet wordt toegelaten tot de voorstelling. Koop dus geen kaarten van anderen dan het circus zelf! Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

LET OP!! Kortingsbonnen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties!

Copyright © 2019. All Rights Reserved.